Sign Up
Vocalize is the world's first social network for singers, musicians, voice instructors, voice students, and fans.

Products for Sale:

Met kurk beladen sneakers zijn een hit of miss-affaire geweest. Kopen Adidas Stan Smith De kenmerkende lijn van LeBron heeft het materiaal vaak gebruikt tijdens NSW-releases buiten het seizoen, en de Nike Air Max 95 had zelfs een geweldige kurkesthetiek - het kwam gewoon met wat ongewenst gepiep tijdens het lopen. adidas Originals gebruikt nu het materiaal, omdat deze schone witte premium lederen uitvoering van de klassieke adidas Stan Smith kurkgereedschap op de tussenzool gebruikt voor een interessante wending. Deze exclusieve dameskleding beheert ook een premium zwart suède hiellip voor enige diepte.

18sep082.jpg

De kenmerkende stijl van Pharrell werd in de vroege jaren iconisch en beïnvloedde vervolgens een geheel nieuwe generatie creatieven. Adidas Stan Smith Aanbiedingen Kunstenaars als Tyler en The Creator zijn doorgegaan met het creëren van gewaagde samenwerkingen die anders niet zouden zijn gebeurd zonder de N.E.R.D. de iconische diamanten en dollarsprint van frontman gecombineerd met hoge sokken en een truckerhoed, maar er was een tijd dat Billionaire Boys Club helemaal geen toekomst meer had. Jay-Z zou het merk streetwear kopen om het levendiger te houden in een meer toegankelijke vorm, en nu is de afdruk de cirkel rond om samen te werken met de alomtegenwoordige adidas Stan Smith. De afbeelding met diamanten en dollars komt hier terug, maar in zijn meest premium vorm als een bovenwerk van ponyhaar ziet een lederen voering een luxueuze afwerking toevoegen aan het slimme streetwear-icoon.

Adidas Stan Smith Goedkoop Na een populaire verzameling van hoogwaardige edities van de adidas Stan Smith door Raf Simons in 2014, is de high-fashion designer en frequente adidas Originals-medewerker weer terug met een andere set voor het voorjaar van 2015. Toevoegen aan zijn monotone kleuren van de Stan Smith zoals het geheel oranje paar van vorig jaar, deze nieuwe set met vier kleuren heeft het iconische tennissilhouet gebouwd in premium leer met grijs, roze, hemelsblauw en levendige rode tinten van boven naar beneden, elk geaccentueerd met witte branding en geperforeerde "R" logo's in plaats van de Three Stripes. Bovendien is "Raf Simons" in reliëf gevonden op elke hiel.

Adidas Stan Smith Schoenen Pharrell wil dat je weet dat hij niet het conventionele model is voor 'Superstar'. Op de nieuwste adidas Originals-spot is iedereen klaar voor de terugkeer van de adidas Originals Superstar, maar dat betekent niet dat de retro-keuze van vorig jaar in de adidas Stan Smith nog maar net klaar is. Eind vorig jaar kregen we een preview van twee Polka-Dotted-uitvoeringen van de tennisklassieker. En terwijl we een releasedatum ontvingen voor de kleinere van de twee looks, zien we hier de tweede aflevering van een polka dot print met een groter dan leven, geholpen door Mr. Williams, klaar om in de nabije toekomst aan te komen. Blijf rond voor een betere blik op Pharrell's laatste inspanning met de drie strepen en laat ons weten of je een fan bent van de meer dan levensgrote Polka Dot-esthetiek door je gedachten te pennen in de comments

De Colette van Parijs is naar de adidas Originals kolenschotel gegaan om een ​​ingetogen schommel te nemen in de hofklassieker en onlangs Adidas Stan Smith Dames/Herren te laten herrijzen. Trouw aan alle dingen Colette, heeft het silhouet een geheel witte basis met een beetje Colette Blue die van de hiellip, teen en tong detaillering springt. Dit is een beperkte uitgave met slechts 100 paren die naar de detailhandel gaan, dus spring er maar op als je geïnteresseerd bent.

All times are GMT. The time now is 4:02 am.