Sign Up
Vocalize is the world's first social network for singers, musicians, voice instructors, voice students, and fans.

Products for Sale:

Viewing Single Post
Superstar-linjen af adidas superstar slip on black and white er en af ​​de mest succesrige sneaker-koncepter, der nogensinde var på mode fra den første dag på. Det er en af ​​grundene til, at Adidas konsekvent bringer nye, hip-reissues af den populære sneaker på markedet og også forsøger nye ideer f.eks. i form af colorways og udvikler mere futuristisk og fancy ser ud som den skinnende sølv tre-stripes branding af denne model. Superstar sneaker til kvinder tilbyder selvfølgelig karakteristiske træk som gummibaletåen, Stan Smith printet på tungen, en åndbar meshforing og en grippy gummisål med en sildbenprofil.
Dette nye tilbud af løberen sporter en blanding af brune og tan toner hele sin øvre består af lagdelt mesh og nubuck. Blå og rosa accenter oven på en let adidas yung 1 orange sale mellemsål fuldender designet.
Introduceret tidligere i år får adidas ultra boost 19 oreo adds black soles konsortiebehandlingen. Begrænset udgave sneaker er klædt i en klassisk hvid og grøn EQT farvevej, der smelter sit nye design med temaet 3-Stripes historie. Lavet med en Primeknit 360-overside, bringer den opdaterede adidas Ultraboost 19 BOOST-dæmpningen til næste niveau med premium-dæmpning, 3D-hæl og en Tuned Torsion Spring.
adidas women's falcon footwear white/gold metallic er ved at droppe online og instore på solebox den 2. juni prissat til fair 100,00 €. Men undskyld drenge, det kommer i første omgang i en kvinders eksklusive størrelse løb og farve måde at tage på nuancer af grå, lyserød, sort og blå!
All times are GMT. The time now is 2:20 am.