Sign Up
Vocalize is the world's first social network for singers, musicians, voice instructors, voice students, and fans.

Products for Sale:

Övre är säkerligen säkrare än i tidigare utgåvor av skon Adidas Yeezy Boost 350 V2 Dam. Även vid avrundning av hörn i hastighet rör dig inte foten i den stickade övre, med mindre sträckt stick som är märkbart i framfoten i synnerhet.

Du kanske har missat de in-breed Adidas Yeezy Boost 350 V2 Herr från den sista sneaker heist. Marathon 5923-serien var en absolut hit! Denna design är ganska lik med en regalblå nyans över nylongrunderna och mörkt stuckatur på de flätiga mjuka mockaöverläggen. Skinnens inre väggar echo temat med marinblå skugga, men läderhalsräknaren och tre ränder håller sig rynkade rena. En övre mellansula underfoot är alltför pålitlig för en klumpig löpare! Den svaga kämpningen kommer att hålla dina steg snygga och smarta, oavsett hur svårt du slår på en spetsig spår. Möss-mocka-läder combo är perfekt för en heltäckande prestanda och, naturligtvis, för en avslappnad promenad runt kvarteret. Du väljer vägen och stunts, men Marathon beastet ställer höga poängen för dig!

Introducerades förra året under Adidas NMD R1 Dam, är adidas Kamanda och dess starka arv i fotboll här för att stanna och tar tonvikten till innerstadsgatorna. Med sin inspiration från den brittiska terrängkulturen blandar beige den snygga sneakeren modern design med premium material, tillverkat med premium mjukskinnsnubbe och läderfodral. Adidas Kamanda har en iögonfallande skulpterad genomskinlig genomskinlig gummi-gummi mitt- och yttersåle.


All times are GMT. The time now is 8:22 pm.