Sign Up
Vocalize is the world's first social network for singers, musicians, voice instructors, voice students, and fans.

Products for Sale:

Øverdelen er sikkert mere sikker end i tidligere Adidas Yeezy Boost 350 V2 Udsalg. Selv ved afrunding af hjørner med høj hastighed bevæger foden ikke rundt i den strikkede overdel, med den mindre strækstræk, der især kan mærkes i forfoden.

Du har muligvis savnet de opdræt Adidas NMD R1 Udsalg fra den sidste sneaker heist. Marathon 5923 serien var et absolut hit! Dette design er ret ens med en regalblå nuance over nylonmaskens underlag og mørk stuck på de fløjlsagtige, bløde suedeoverlader. Skindens indre vægge ekko temaet med marineblå skygge, men læderkrave tæller og tre striber forbliver knirkende rene. En Boost mellemsål underfod er alt for pålidelig for en klodset løber! Den lydhørde polstring vil holde dine skridt nøjagtige og kloge, uanset hvor svært du rammer på et stikkende spor. Mesh-suede-læder combo er perfekt til en hel dag præstation og, selvfølgelig, for en afslappet tur rundt i blokken. Du vælger ruten og stunts, men Marathon beesten vil sætte højdepunktet for dig!

Introduceret sidste år under Adidas Tubular Shadow Udsalg, er adidas Kamanda og dens stærke arv i fodbold her for at blive og bringer plassen til gaderne i byens indre by. Med sin inspiration fra den britiske terrassekultur blander den beige low-cut sneaker moderne design med premium materiale, lavet med premium soft pigskin nubuck og læderbeklædning adidas Kamanda har en iøjnefaldende skulptureret gennemsigtig gummi gummi mellem- og ydersål.


All times are GMT. The time now is 8:53 pm.