Sign Up
Vocalize is the world's first social network for singers, musicians, voice instructors, voice students, and fans.

Products for Sale:

Nike-Air-VaporMax-Plus-Obsidian-Photo-Bl

Het unapologetic ontwerp combineert de klassieker. Nike Schoenen Heren Sale hardloopschoen uit 1998 met de innovatieve VaporMax-zool met Air-lengte over de volle lengte. Het resultaat is een schoen met een opvallende throwback-stijl en een verbazingwekkend comfort dat je de hele dag op wolken laat lopen.

De Nike Schoenen Sale is een ander innovatief hoogtepunt van het Amerikaans-Amerikaanse merk en combineert old school look met vrij nieuwe materialen. Een beetje anders dan de normale Nike Vapormax is dat ze een tussenzool hebben gebruikt. Ze hopen nog meer comfort te genereren dan voorheen met behulp van de plus-tussenzool. We zijn verheugd om te zien hoe goed het werkte en of ze aan alle verwachtingen kunnen voldoen. We denken dat ze dat kunnen en dus kijken we erg uit naar de eerste druppel in het voorjaar van 2019.

Het lijkt dan ook passend dat ter ere van Nike Schoenen Dames Zwart de 20ste verjaardag van het silhouet, Nike de Air Max Plus heeft uitgerust met zijn geavanceerde Vapormax-zooleenheid om de Air Vapormax Plus te creëren. Vapormax was de grote aankondiging van Nike voor de Air Max Day-vieringen van vorig jaar, een innovatie die al 30 jaar in de maak is: een enkele geheel gemaakt van Max Air, zonder inkapseling, wat resulteert in een ultralichtgewicht en toch comfortabele rit; de perfecte vervanging voor de ontkoppelde Tuned Air-eenheid van het origineel.

De Vapormax werd eind 2016 Nike Vapormax Plus Sale op de wereld losgelaten tijdens de Nike Innovation Summit. Het werd geprezen als een enorme game-wisselaar in die tijd, waarbij een luchteenheid van volledige lengte direct onder de voet werd geplaatst, die niet eerder was gebruikt of gezien, omdat de tech altijd een spacer bevatte voor een gevoel van 'lopen op wolken'. Dit werd gezien als de grootste innovatie van Nike sinds 2012 Flyknit (gebreide bovenzijde), met beide technologieën op het betreffende lanceringspaar. Ik was meteen enthousiast voor de Vapormax, omdat de enige eenheid mooi en opvallend was, met het bovenste deel van de schoen als een Flyknit Racer op steroïden.

All times are GMT. The time now is 7:17 pm.