Sign Up
Vocalize is the world's first social network for singers, musicians, voice instructors, voice students, and fans.

Products for Sale:

Adidas EQT Support Ultra ?terf?rs?ljare Uncaged har omdefinierat originalen tack vare att du stöttar det stödjande buret överlagret och tre stripe branding för en lätt livsstil tillvägagångssätt. Den strikta strumpliknande passformen fortsätter att vara den bästa för de flesta märken som letar efter en förändring av takten för sina löpande silhuetter, och adidas har ledt packet med framgången med NMD, Tubular och Ultra Boost. En sommarklar kronblad är det senaste utseendet att landa på Ultra Boost Uncaged med en seafoamgrön bas som är specklad av ljusgrå och vitvit hela.

Efter det som verkar som månader av förväntan är Adidas EQT Support Ultra Online Sverige Uncaged äntligen här. Efter debutering i mycket begränsade samarbetsformat med Hypebeast och Solebox kommer massorna att få sin chans till den cageless Ultra Boost som börjar i morgon i tre färgvägar för män och kvinnor. I den här sista förhandsvisningen av skon innan den träffar hyllorna imorgon ser vi kvinnans "Ray Red" färgväg, med en livlig mix av ljusa röda nyanser för den stiliserade camo Primeknit övre (ett motiv som du hittar på alla sex färgbanorna) .

Adidas EQT Support Ultra Butik Sverige "Triple White" är tillbaka i butikerna under en begränsad tid. En av de bästa färgvägarna som träffar adidas Primeknit och Boost-pärla har sett flera återställningar med små variationer, oavsett om det är en uppdaterad vävt övre eller en vit kontinentala yttersula. Det är inte den enda färgväg som finns antingen som en prickig Volt, Monochromatic Royal Blue, Simple Black, Bright Crimson och Teal är alla tillgängliga medan tillbehören slutar.

Rio-OS kommer att bli en viktig steg för Adidas EQT Support Ultra Factory Store Sverigeett märke som inte har haft mycket att fira på den stora internationella sportevenemanget. I London dominerades olympierna absolut av Nike med Flyknit, de snygga reflekterande jackorna och alla skor som omger det olympiska basketlaget, men sportkläderna har förändrats dramatiskt så mycket att adidas är den som får allt ögonglober. För de kommande spelen har adidas en trio av Ultra Boost-löpskoen inspirerad av guld-, silver- och bronsmedaljerna. Varje version är gjord av en färgad häl-bur och distinkt Primeknit uppers.

Adidas EQT Support Ultra outlet sverige Triple White har cementerat sig som en must-have sneaker och var ett snabbt tillägg till någons rotation. När ett hårdare par har tagit sig på grund av färgvägens populära natur har adidas återupprepat denna Ultra Boost gång på gång, vilket gör enkla uppgraderingar och förändringar under vägen. Denna förhandsvisning visar ett antal förändringar i 2017-överlämnandet från ett nytt marmorerat Primeknit-mönster med mer grå prickling till en mjölkaktig genomskinlig buröverlagring.

Du kan kolla in det detaljerade på
Last update on August 6, 3:24 am by dffda.
All times are GMT. The time now is 6:17 am.