Sign Up
Vocalize is the world's first social network for singers, musicians, voice instructors, voice students, and fans.

Products for Sale:

"""Hoewel er in de jaren sinds de allereerste samenwerking van Crayola en Vans vans nederland veel is veranderd, gaan de twee moeiteloos verder waar ze waren gebleven. Meer meer dan tien jaar later vieren de merken hun hereniging met een collectie die veel kleurrijker en uitgebreider is dan voorheen. En of je nu een volwassene, een kind of iets daar tussenin bent, er is zeker één item voor u in de aanbieding.

Wat de schoenen betreft, komen een aantal thema's samen bovenop het vans platform sk8 hi, Old Skool, Authentic en Slip-On. Op zijn meest eenvoudige manier bootsen de paren kleurboeken na of hebben ze gewoon een afdruk die doet denken aan gesmolten kleurpotloden. Elders lijkt de laatste intact en vervangt hij de riemen op bepaalde silhouetten; bovendien schetst het tekengereedschap schijnbaar bovenop aangrenzende aanbiedingen, waardoor een leuk ontwerp ontstaat dat past bij de Crayola-geest.

Voor zijn aankomende capsule heeft Calleja zijn favoriete silhouetten geselecteerd: de Sk8-Hi, Chukka Boot, Authentic en vans slip on heren. Alle vier dienen effectief als het canvas van de kunstenaar, overschilderd met de personages met grote ogen die zijn handtekening zijn geworden. De Authentic bevat ook een tekstueel element, met de tekst 'You Have No Choice' op de zool en het bovenwerk. Deze uitdrukking en ""Change You Way"" zijn ook te vinden op de kleding, waaronder T-shirts met lange mouwen, hoodies, draagtassen en meer.

Net als het origineel, geeft het paar vans dames old skool een esthetisch vertrouwd gevoel en lijkt het meer op een van de eeuwige GR's van het merk Anaheim. Wit wordt gebruikt voor zowel de veters als de zijkant en Jazz Stripe, terwijl de suède overlays subtiel afwijken met hun gebroken witte afwerking. Hieronder tinten de foxing donkerzwart, passend bij de aangemoedigde ""CDG"" -tekst die over de hele tussenzool is gepleisterd."
Captcha Challenge
Reload Image
Type in the verification code above