Sign Up
Vocalize is the world's first social network for singers, musicians, voice instructors, voice students, and fans.

Products for Sale:

by
adidas er klar til at frigive den næste iteration af den nyoprettede Alphabounce kategori - Købe Adidas Alphabounce Mid. Med en 5 / 8th Mid cut, blev denne Alphabounce skabt med rødder om vinteren, hvor trottoarer og elementer måske ikke er ideelle. En kontrastgummi ydersål anvendes til at øge grebet og stabiliteten, mens lynlåsekonstruktionen fjerner snørebåndene til en silhuet, der taler til nutidens fodtøjsstandarder.

ad-299-01.jpg

Kolor er igen sammen med Købe Adidas Alphabounce for et andet iøjnefaldende udvalg af fodtøj i efteråret. Denne gang skaber den passende navngivne japanske mode label tre farverige udgaver af AlphaBounce med deres signaturflair. I mænds størrelse indbefatter samlingen den performance-meets-lifestyle AlphaBounce silhuet i lime / lilla / lyserød, sort / lilla / blågrøn og hvid / grå / krom med et strejf af gul.

Som om at være # 1-frøet i dette års Midwest-division i marts Madness-bracket var ikke sødt nok, fik Kansas Jayhawks også en speciel version af Adidas Alphabounce Tilbud til at fejre. The Three Stripes hooked deres bedste hold i år med en ren hvid og grå farvelægning af Alphabounce at bære, mens de ikke er på banen, komplet med en specialudgave triangulær kasse og Jayhawks støvpose.

Regerende Champ ramte deres samarbejder med adidas igennem sidste år op, hvilket gav os et hyggeligt tag på Adidas Alphabounce Udsalg der var et absolut must-have. De har også lavet sammen med ASICS Tiger for nogle subtile suede på den ikoniske Gel Lyte III, der falder sammen med en frisk udtagning af New Balance 530, hvilket viser, at mærket er velegnet til simple tonal æstetik, der passer perfekt ind i fodtøjsverdenen.

adidas helt nye silhuet - Adidas Stan Smith Herr/Dam Udsalg - er sat til at slå detailhandlerne i denne uge med sit nye adaptive torsionssystem designet i et s-kurve mønster. Den har en lignende bygge og æstetik, at Three Stripes fan er blevet vant til når det kommer til AlphaBounce-linjen, men den bruger en nyligt designet øvre, der skal lokke en ny afgrøde af tilhængere. Designet med fodens naturlige bevægelse i tankerne, indstiller Instincten i BOUNCE polstring samt en fleksibel øvre for både holdbarhed og alsidighed, der er beregnet til at bære bæreren gennem hver fase af hans træning.

Captcha Challenge
Reload Image
Type in the verification code above