Sign Up
Vocalize is the world's first social network for singers, musicians, voice instructors, voice students, and fans.

Products for Sale:

by
ac462.jpg

Je kunt het ophalen

De Adidas Pureboost te Koop maakt zo'n statement met zijn lifestyle-ontwerp. Het model bracht leden van de ontwerpteams binnen voor de divisie Y-3 en Originals van het merk, die samen met hun vleugel voor sportprestaties samenwerkten om de sneaker in kwestie te creëren. Global Creative Dicector voor adidas Sports Performance James Carnes vatte het samen door uit te leggen: "Met Pure Boost hebben we de schoen ontworpen om te worden gestript tot zijn ruwste vorm en de innovatieve technologie te markeren in een volledig schone en moderne look

Naast de adidas Boost-lijn is de Goedkope Adidas Pureboost, hun eerste sneaker ooit met een volledige boostdemping voor de tussenzool. Het model is een nogal interessant ontwerp, omdat het adidas Sport Performance-team hulp had van de vleugels van de Y-3 en de Originals tijdens de oprichting van de nieuwe hardloper. De schoenen behouden het lichtgewicht karakter van de lijn - het herenpaar weegt slechts 8,3 gram terwijl de dames binnenkomen op 6,3.

Boost-technologie is tegenwoordig de belangrijkste kostwinner van de drie strepen, omdat elke schoen uitgerust met de unieke dempingstechnologie ongelooflijk goed lijkt te verkopen. Deze Adidas Pureboost Lage Prijs heeft veel te danken aan de unieke constructie van het bovendeel, omdat een geweven Primeknit-basis wordt gebrandmerkt met unieke drielampige logo's aan de mediale zijde die half gecamoufleerd zijn door de verweven strengen van Crystal White en Vivid Red. De slip-on esthetiek keert hier terug, evenals een uniek hielondersteuningssysteem dat het patroon van Boost nabootst voor extra eenheid overal.

Opruiming Adidas Pureboost Heren Een van de nieuwste hardloopschoenen van adidas die de grenzen vervaagt tussen strikt functionele prestaties en een stijlvolle casual sneaker, de Pure Boost ZG, arriveert nog in een van zijn beste kleurstellingen. De lichtgewicht en veerkrachtige loper die een buitenzool van EVA-schuim combineert met een tussenzool van de Boost gaat ton-sur-ton voor zijn multi-gestructureerde boven- en buitenzool, terwijl wit Boost-schuim de tussenzool doorbreekt.

Primeknit en Boost zijn de laatste tijd Shaq en Kobe-combo voor adidas geweest, waarbij de adidas NMD en Ultra Boost de kosten voor Originals en hardlopen hebben geleid. Aanbiedingen Adidas Pureboost Dames We wachten nog steeds op dat derde model om een ​​drievoudige dreiging van adidas sneakers af te ronden, en de Pure Boost-mixen in het perfecte recept van materialen en kleuren zodat het net zo goed is als de bovengenoemde twee. De Pure Boost, hier te zien in vijf kleurstellingen, maakt gebruik van Primeknit-bovendeel, opgespoten driestrepen bovenwerk, een stuk leer op de zijhak en een Boost-zool over de volledige lengte. Gezien de positieve reactie op de eerder uitgebrachte adiZero Prime Boost, kon de Pure Boost hetzelfde succesniveau bereiken.
Captcha Challenge
Reload Image
Type in the verification code above