Sign Up
Vocalize is the world's first social network for singers, musicians, voice instructors, voice students, and fans.

Products for Sale:

by
Zal de Nike Cortez Dames Lage Prijs call van Kendrick Lamar een meetbaar effect hebben op de hoeveelheid paren voor die sneaker die we op straat zien? De eerste test is gearriveerd, want de sneakers zijn willekeurig net uitgekomen in dit snellere trio met gewatteerde looks. Elk paar gebruikt nylon aan de zijkanten, leer aan de uiteinden en suède voor de Swooshes. Het is het nylon dat hier het meest interessant uitkomt, omdat het wordt geleverd in een ruitpatroon voor elk van de voorgestelde schone silhouetten.

Het was grillig in een kwartet van Hawaiiaanse kleurendruk met bloemenprint en nu wordt de Nike Cortez Heren Goedkoop een beetje feller in een drietal frisse nieuwe camouflageontwerpen. Het Cortez 'Camo Pack' maakt gebruik van een vergelijkbare lay-out als die Aloha-edities, waarbij de naamgenootprint wordt toegevoegd aan nylon zijpanelen met suède in het midden. Lederen Swooshes brengen de accentschaduwen van de camouflage aan.

Zelfs als je geen paar van de Nike Cortez Bestellen bezit, herken je de schoen al als een van de originelen die de basis van Nike vormen. De Cortez dateert uit de jaren 70 (je herinnert je misschien nog wel dat Forrest Gump zijn paar tegen de grond sloeg - hetzelfde paar dat Jenny hem gaf), maar deze heruitgave van 1988 bevat een colorway die is geïnspireerd op een andere grote Nike-uitgave van dat jaar - de Air Jordan III. Hier is een blik op deze zeldzame Nike Cortez Classic AC in zwart leer, met olifantenprint op de swoosh en hiellip. De tussenzool heeft een grijze streep op de achterste hiel en een rode print op de Nike-branding op de tong.

Het lijkt erop dat polka dots begin 2015 een terugkerend motief voor Nike Cortez Kopen zullen zijn, aangezien we het gestippelde patroon al hebben gezien op een aantal modellen, waaronder de Nike SB Zoom Stefan Janoski, de Nike KD7 EXT en zelfs een heel pak van Nike Sportkleding gewijd aan het patroon, toepasselijk het "Polka Dot-pakket" genoemd. Nu komt de klassieke Cortez op het plezier, met deze speciale polka-gestippelde editie alleen voor de dames. De "Polka Dot Swoosh" Cortez ontvangt een geperforeerd leer in zwart, geaccentueerd met Wolfy-grijs met witte stippen voor elk Swoosh- en hielstukje voor een speelse en stijlvolle kijk op het silhouet.

Voordat Chinees Nieuwjaar evolueerde van inspiratie voor een select aantal sneakers één keer per jaar in een kalenderbrede roep om wapens, was het de Reeks Nike Cortez die werd gekozen als het jaar van de Tiger-vertegenwoordiger. De 'five finger death grip'-verpakking van dat paar blijft een van de innovatievere sneakerdozen die wordt vastgelegd (de Flightposite Exposed lijkt dit jaar deze rol op zich te nemen), dus dit' Year of the Horse 'Cortez heeft de erfenis om naar boven te leven naar. Er lijkt geen premium box te zijn met deze WMNS-verbindingen, en het lijkt gepast dat de originele Nike hardloopschoen terug kan gaan naar de basis terwijl er nog steeds veel details aan het gouden bovenwerk worden gebruikt.

Je kunt de details bekijken op

ONE0645.jpg
Captcha Challenge
Reload Image
Type in the verification code above